top of page

Anders denken over Water

een bijzonder fenomeen

Anders denken over water

een bijzonder fenomeen

Wat hebben maagzuur, astma, diabetes, hoge bloeddruk en overgewicht gemeen?
Volgens dokter Batmanghelidj: een tekort aan water!

Deze Iraanse arts heeft ontdekt dat deze kwalen een gevolg kunnen zijn van uitdroging. Het zijn noodkreten van ons lichaam om aan te geven dat het een tekort aan water heeft. Meestal worden deze kwalen bestreden met medicijnen die de verschijnselen onderdrukken, maar geen genezing bieden. Eenvoudig voldoende water drinken kan deze ziekten en vele andere kwalen wél genezen. 
In dit boek wordt uitgelegd waarom een tekort aan water aanleiding tot al deze klachten kan zijn. Hoe uitdroging op den duur zelfs kan leiden tot aantasting van ons immuunsysteem en daardoor dramatische gevolgen voor onze gezondheid kan hebben.

Ontdek in dit boek:

• Hoeveel water en zout je dagelijks nodig hebt voor een lang en gezond leven.

• Hoe je eenvoudig af kunt komen van het zeer hinderlijke maagzuurprobleem.

• Hoe hoge bloeddruk op een natuurlijke manier behandeld kan worden zonder medicijnen.

• Hoe je door voldoende water te drinken overgewicht kunt bestrijden.

• Hoe je kunt voorkomen dat je huid vroegtijdig veroudert.

• Hoe je meer energie kunt krijgen.

Dit boek is bewust in eenvoudige, duidelijke taal geschreven, met zo min mogelijk medisch vakjargon.
Het is gebaseerd op de vele wetenschappelijke publicaties van dokter Batmanghelidj (zie www.watercure.com). De drie in het Nederlands vertaalde boeken 
zijn uitgegeven en te verkrijgen bij www.succesboeken.nl.

Over de auteur:

Guido van Mierlo is een gepensioneerde levensmiddelentechnoloog met een passie voor gezond leven, zonder de realiteit van de alledaagse werkelijkheid van de maatschappij waarin we leven uit het oog te verliezen.
Ik mag dan wel in deze tijd leven, ik zal er alles aan doen om gezond dood te gaan en niet aan een van de ziekten van deze tijd,
 is een nuchtere uitspraak van hem. Dat is waarom hij er alles aan doet om zo lang mogelijk een gezond leven te leiden. Vanwege zijn persoonlijke weerstand tegen het gebruik van reguliere medicijnen is hij steeds op zoek naar alternatieven. 

De boodschap over het belang van water drinken maakte hem zo enthousiast, dat hij vond dat zoveel mogelijk mensen de gelegenheid moesten hebben hiervan kennis te nemen. Dit bracht hem ertoe dit boek te schrijven. 

 

€ 15,-

 

Te bestellen via www.bol.com

 

Terug naar Boeken

 

bottom of page