De twee pennen

correctie en redactie


Guido en Ingrid

Zo bereik je ons:

info​@detweepennen.nl

Guido: 06 53402036 / Ingrid: 06 48152220

Wij zijn gevestigd in Luyksgestel, ten zuiden van Eindhoven, en bereikbaar met het openbaar vervoer (buslijn 318 vanaf NS Station Eindhoven).

Op onze website www.detweehoeden.nl vind je meer informatie over ons.

Ingrid

"Ik heb iets met taal"


Mijn hele leven heb ik al iets met taal. Als klein meisje al schreef ik brieven naar mijn ouders en koesterde ik mijn  poesiealbum. Later hield ik dagboeken en reisverslagen bij. Ik begon met schrijven aan mezelf als onderdeel van mijn spirituele zoektocht. Over mijn inzichten onderhield ik een levendige briefwisseling met een paar goede vrienden. 
In mijn werkzame leven als kunsthistoricus begeleidde ik talloze publicaties, op redactioneel niveau en liet ik mijn scherpe oog op uiteenlopende publieksuitingen vallen. 
Sinds 2019 ben ik zelf fulltime schrijver.
Samen met Guido schreef ik de roman 'Wiens illusie ben ik? hoe levenslessen het hart openen voor ware liefde', die eind december 2021 verscheen.
Momenteel werk ik aan mijn persoonlijke debuut, de roman 'Met mij is alles oké - Een vrouw ontwaakt.' 


Guido

"Ik ben autodidact en een levenskunstenaar"


Na mijn pensioen kreeg ik ineens zeeën van tijd en ontdekte dat ik schrijven heel leuk vond, iets wat ik in mijn leven tot dan toe nog niet had geprobeerd.

Inmiddels zijn er zes boeken van mij verschenen. Mijn eerste roman, getiteld 'In de ban van de jaloezie' kwam in 2009 uit en ging over het boerenleven. Daarna schreef ik drie zelfhulpboekjes over persoonlijke ontwikkeling en een biografie van een veteraan, die als jongen van zestien jaar in de oorlog bij de Duitse Waffen SS had gediend. 
Voor AnkhHermes, een uitgever van spirituele boeken, heb ik lange tijd manuscripten beoordeeld. 
Momenteel werk ik aan een roman over hoe het is om oud te worden met een ongeneeslijke ziekte, getiteld 'Lief en leed', een fictief verhaal met de nodige biografische elementen. Daarnaast coach ik met veel plezier beginnende schrijvers.