top of page

Guido en Ingrid

Zo bereik je ons:
 

info​@detweepennen.nl

Guido: 06 53402036 / Ingrid: 06 48152220
 

Wij zijn gevestigd in Noord-Brabant, gemeente Bergeijk, ten zuiden van Eindhoven, en bereikbaar met het openbaar vervoer.
 

Op onze website www.detweehoeden.nl vind je meer informatie over ons.

image.jpg

Ingrid

"Ik heb iets met taal."

 

Mijn hele leven heb ik iets met taal. Als klein meisje al schreef ik brieven aan mijn ouders en koesterde ik mijn  poesiealbum. Later hield ik dagboeken en reisverslagen bij. Ik begon met schrijven aan mezelf, als onderdeel van een spirituele zoektocht naar mijn essentie. Over mijn inzichten onderhield ik een levendige briefwisseling met enkele intieme vrienden. In mijn werkzame leven als kunsthistoricus, voor galeries en een tweetal musea, was ik verantwoordelijk voor de redactionele begeleiding van talloze publicaties en liet ik mijn oog op diverse publieksuitingen vallen.
Sinds 2019 ben ik zelf fulltime schrijver en redacteur. Samen met mijn man Guido schreef ik de roman Wiens illusie ben 
ik? Momenteel werk ik aan mijn persoonlijke debuut met de werktitel De helende vrouw,  over het proces van spirituele bewustwording en de weg naar een waarachtig leven.

 

Guido

"Ik ben autodidact en een levenskunstenaar."

 

Na mijn pensioen kreeg ik ineens zeeën van tijd en ontdekte ik hoe leuk ik het vond om te schrijven, iets wat ik in mijn leven tot dan toe nog niet had geprobeerd.

Inmiddels zijn er vijf boeken van mij verschenen. Mijn eerste roman, getiteld 'In de ban van de jaloezie' kwam in 2009 uit en ging over het boerenleven. Daarna schreef ik drie zelfhulpboekjes over persoonlijke ontwikkeling en een biografie van een veteraan, die als jongen van

zestien jaar in de oorlog bij de Duitse Waffen-SS had gediend. Voor AnkhHermes, een uitgever van spirituele boeken, heb ik als proeflezer lange tijd manuscripten beoordeeld.

Momenteel werk ik aan mijn levensverhaal. In De katholieke vloek vertel ik hoe ik aan het einde van mijn levenspad een jeugdtrauma overwon en hoe het is om oud te worden met een ongeneeslijke ziekte. Daarnaast coach ik met veel plezier beginnende schrijvers.

bottom of page